آموزش پخت نان فطیر مغزدار برای افطار + فیلم

آموزش پخت نان فطیر مغزدار زنجبیلی که مناسب سفره افطار است را مشاهده می‌کنید.

در قدیم فطیر یا فتیر معمولا به نان‌های گفته می‌شد که از آرد و آب بدون مخمر درست می‌شوند، اما امروزه به نان‌های فطیر هم مخمر اضافه می‌کنند تا بافت بهتر و نرم‌تری داشته باشند. فطیر مغزدار زنجبیلی، یکی از خوشمزه‌ترین گزینه‌های موجود است.

این نان, مخصوص ماه رمضان و سفره افطار است.

در ادامه، فیلمی از آموزش پخت این نان را مشاهده می‌کنید.

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.