برنامه تلویزیونی سیمای خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت رولت گردویی دعوت کرد.
برای تهیه این شیرینی خوش طعم احتیاج داریم به:
روغن 65 گرم، تخم مرغ 1 عدد، وانیل 1/8 قاشق مربا خوری، شکر 125 گرم، شیر 50 میلی لیتر، بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری، آرد 300 گرم، گردو 100 گرم، شکر قهوهای 100 گرم، جوز هندی 1/2 قاشق مربا خوری، هل 1 قاشق مرباخوری، روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری، زرده تخم مرغ برای رومال 1 عدد
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله رولت گردویی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید