ابوالحسن کبیری در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین گفت: در دوران کرونا مساجد به طور کامل تعطیل نبودند و کارکردهای فرهنگی خود را در مقابله با کرونا حفظ کردند و محلی برای برنامهریزیهای معنوی و ایجاد ارتباط با شهروندان و برنامه ریزی برای کمک رسانی معیشتی بودند.
در ایام ماه مبارک رمضان این فعالیت با پرهیز از استفاده بیش از ظرفیت و همچنین رعایت شیوه نامههای بهداشتی ادامه دارد.
کبیری با اشاره به فعالیت ۱۰۰ درصدی مدارس و مراکز آموزشی در استان گفت: بخشی از تربیت اجتماعی در مدارس محقق میشود و لازم است با مسئولیتهایی که در اختیار داریم اجازه ندهیم فرصتهای موجود برای آموزش فرزندان ما از بین برود؛ چرا که سهلانگاری در حوزه کرونا مشکلاتی را فراهم خواهد کرد.
ضروری است سطح ایمنی مراکز علمی، آموزشی، مذهبی و دینی و اطلاعات عمومی مردم را افزایش داده و آنها را به واکسیناسیون ترغیب کنیم.
وی با اشاره به تأثیر واکسیناسیون در کاهش روند مرگ و میرها و میزان بسترها، افزود: تنها ۴۱ درصد از جمعیت استان هر سه نوبت واکسن خودرا تزریق کرده اند در حالی که بنابر تاکید پزشکان افراد مسن و افرادی که دارای بیماری زمینهای هستند باید نوبت چهارم واکسن را نیز دریافت کنند.
هماکنون جمعیت ۵.۳۷ درصد جمعیت ۵تا۱۲ سال استان دو نوبت واکسن دریافت کردند که این آمار بسیار محدود است و باتوجه به احتمال افزایش فراگیری کرونا باید از ظرفیتهای موجود برای تسریع در واکسیناسیون استفاده کنیم.
براساس آخرین تصمیم ستاد کرونا فعالیت مراکز آموزشی ۱۰۰ درصد حضوری و فعالیت مراکز مذهبی با توجه به ظرفیتهای آن و با حداکثر رعایت پروتکلهای بهداشتی مجاز است.
کبیری با اشاره به بازگشایی مدارس و فعالیت مساجد، افزود: خیلی نباید به آمار پایین فوتیها و بیماران دل خوش کنیم چراکه شاهد بودیم در یک بازه زمانی تعداد فوتیها چگونه افزایش یافت و ممکن است سویه جدید بیاید و در اثر سهل انگاریها دوباره به وضعیت بحرانی برگردیم.