مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیکشهر گفت: شیوه خاص پخت این حلوا و بسته بندیهای جدید آن، راه صادرات مسقطی نیکشهر را به صورت چمدانی به مسقط، مهد حلوای دنیا هم باز کرده است.
او گفت: روزانه ۲ تن حلوا در ۴ کارگاه شهرستان تولید میشود که برای ۵۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.
به گفته او : شکر، روغن و نشاسته از مهمترین مواد تشکیل دهنده این حلواست که محصول نهایی با انواع آجیل تزیین میشود.
شهرستان نیکشهر در جنوب سیستان و بلوچستان با آب و هوای استوایی از مناطق بکر و در مسیر بنادر چابهار و کنارک قرار دارد.