![چرا مصرف فیبر در رژیم غذایی مهم است؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339151_845.jpeg)
رحمان احمدی گفت: ۵۹۷ مورد از ماموریتهای انجام شده در محدوده شهری و ۳۳ مورد نیز با توجه به ضرورت در خارج از محدوده شهری انجام شده که حدود ۲۳ هزار ساعت زمان برای آن صرف شد.
وی گفت: در حوادث سال گذشته، ۲۶ نفر فوتی، ۷۶ نفر مصدوم و ۱۲۰ نفر نیز با تلاش امدادگران از مرگ نجات یافتند.
رئیس سازمان آتشنشانی مهاباد گفت: پارسال همچنین ۴۵ مورد حوادث و تصادفهای جادهای، ۷ مورد غرق شدگی، ۱۰۳ مورد دفع حیوانات موذی و مابقی امدادرسانی متفرقه شامل رهاسازی از آسانسور، نجات حیوانات اهلی، رفع نشست گاز و سیلاب نیز با موفقیت انجام شد.
سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مهاباد در قالب سه ایستگاه، ۴۲ نفر پرسنل عملیاتی و با برخورداری از هشت دستگاه خودرو سبک و نیمه سنگین، عملیات امداد و نجات و اطفای حریق را انجام میدهد.