نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با فیصل بن فرحان درباره مذاکرات احیای برجام در وین گفتگو کرد.

رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در حاشیه نشست دوحه با فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی دیدار و درباره مسائل مختلف از جمله مذاکرات احیای برجام در وین با وی به گفتگو و رایزنی پرداخت.

دو طرف در این دیدار درباره رفع تحریم های ایران و نیز مقابله با آنچه تخلفات بین المللی ایران خوانده شده به مذاکره پرداختند. این دو مقام آمریکایی بار دیگر بر مقابله با رفتارهای بی ثبات کننده تهران در منطقه تاکید کرده و خواستار گسترش همکاری های دوجانبه در این باره شدند. 

ریاض که به طور سنتی از حامیان جمهوری خواهان در آمریکاست یکی از مدافعان خروج ترامپ از برجام بود. با این حال، با تشدید تنش های منطقه ای و نیز اقدامات تهران در کاهش تعهدات خود ذیل برجام همگام با بدعهدی آمریکا، مقامات سعودی پی به اشتباه راهبردی خود بردند. 

اکنون کشورهای مرتجع خاورمیانه با چرخشی آشکار به دنبال احیای دوباره برجام بوده ولی در عین حال می کوشند سایر موضوعات منطقه ای از جمله بحث توان موشکی، نیروهای نیابتی و توان دفاعی ایران را نیز به مسئله هسته ای پیوند بزنند. با این وجود، مقامات جمهوری اسلامی بارها تاکید کرده اند حاضر به مذاکره درباره مسائلی فراتر از برجام با کشورهای غربی نیستند. با این حال گسترش مناسبات منطقه ای و کاهش تنش ها از اولویت های نخست تهران است. 

برچسب ها: ایران ، برجام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۰۸ فروردين ۱۴۰۱
واقعاً چرا باید با وعده‌های دروغ لغو تحریم‌هایی که به بهانه‌های مختلف بر علیه ما وضع شده و مطمئناً هرگز لغو نخواهد شد، صنعت هسته‌ای خود را هم، به دست خودمان محدود و تخریب، و جاسوسان آژانس صهیونیست‌ها را پشتیبانی کنیم و اقتصاد کشور را هم شرطی نماییم؟! توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود، توافق نکردن بر یک چنین توافق کردنی شرف دارد. مطمئناً برجام چکی نیست که قابلیت نقد شدن داشته باشد، بلکه تجربه‌ی تلخی است که از اعتماد به غرب با صرف هزینه‌ی زیاد به‌دست آمده و تاکنون هم اشتباهات زیادی در مواجهه با آن در پیش گرفته شده است؛ اکنون تنها نفعی که می‌توان از این تجربه به‌دست آورد، برداشتن این یوغ از گردن صنعت هسته‌ای و اقتصاد کشور، با عدم توافق مجدد با شیطان بزرگ و مستکبران و زورگویان دنیا، و خروج قاطعانه و مقتدرانه از برجام در روز ملی فناوری هسته‌ای با توکل بر خدا، و خنثی‌سازی تحریم‌ها از طریق ایجاد حرکت تولیدی و تحرک اقتصادی داخلی، و توسعه‌ی صنعت هسته‌ای با حداکثر سرعت و به هر میزان لازم با اخراج کامل جاسوسان آژانس و جمع‌آوری تمام دوربین‌ها است؛ و این، خواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی است که ان‌شاءالله منتظر تحقق آن هستیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۳ ۰۷ فروردين ۱۴۰۱
اصلا. برنامه هسته ای. به شما چه ربطی دارد. ... ادمکشی ها و گردن زدنها ، به. شما قاتلان. بی وجدان ربطی ندارد
Lithuania
ناشناس
۱۵:۲۷ ۰۷ فروردين ۱۴۰۱
آره بابا دوست داشتیم بمب می سازیم به کسی چه.
آخرین اخبار