موسوی گفت: تقاضا برای مرغ گرم در این استان با توجه به ورود مسافران و گردشگران نوروزی، به شدت افزایش یافته و به بیش از میزان تولید رسیده است.

سید مرتضی موسوی مدیرعامل اتحادیه مرغداران هرمزگان گفت: نیاز هرمزگان در روزهای عادی ۱۱۰ تا ۱۲۰ تن مرغ گرم بوده اما در یک روز در تعطیلی‌های نوروز، افزون بر ۱۸۰ تن مرغ کشتار و روانه بازار مصرف شد.

وی گفت: سعی شده باقی نیاز این استان به مرغ گرم با توزیع مرغ منجمد جبران مدیریت شود که این کار باعث شده احساس کمبود در بازار ایجاد نشود و درحال حاضر مرغ گرم در بازار به قیمت ۳۱۰ هزار ریال و مرغ منجمد با قیمت ۲۰۰ هزار ریال به فروش می‌رسد.

وی گفت: پیش بینی ورود تعداد بالای مسافر به هرمزگان می‌شد اما تعداد مسافری که اکنون وارد این استان شده بسیار بیشتر از پیش بینی هاست.

براساس آمار کمیته برنامه ریزی و آمار ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان تا چهارم فروردین ماه یک میلیون ۵۸۲ هزار ۷۴۰ نفر وارد هرمزگان شده‌ و یک میلیون و ۳۳۶ هزار و ۵۰۱ نفر هم از این استان خارج شده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.