مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: طی بازرسیها در قالب طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان سمنان با ۱۱۳ واحد عرضه به دلیل بیتوجهی به نکات بهداشتی برخورد شد.
۲ مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان سمنان شامل قصابی و مرغفروشی به دلیل تخلف طی بازرسیها در قالب طرح افزایش نظارت از چهاردهم اسفند۱۴۰۰ تا سوم فروردین ۱۴۰۱ پلمب شد.
پنج پرونده در زمینه تخلف واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی استان سمنان در مراجع قضایی از چهاردهم اسفند۱۴۰۰ تا سوم فروردین ۱۴۰۱ تشکیل شد.
۳۶ نفر شامل دامپزشک، کارشناس دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی در قالب ۱۸ تیم در طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی همکاری دارند
۱۸ تیم در قالب ۹ تیم سیار و ۹ تیم ثابت از هشت صبح تا ساعت ۲۰ در ۲ شفیت از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان سمنان طی زمانهای مختلف بازدید میکنند تا فرآورده خام دامی سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده برسد.