مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: برای تأمین ۳۳۰ تن گوشت سفید ایام‌ نوروز ۱۹۸ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری های این شهرستان‌انجام شد.

لیلا عطازاده گفت: متوسط مصرف مرغ گرم در این شهرستان ۱۰ الی ۱۲ تن در روز است.

او می گوید: در گچساران ۲۹ واحد مرغداری با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره وجود دارد که از این تعداد ۲۲ واحد فعال و نیمه فعال و ۷ واحد نیز غیر فعال هستند.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی گچساران، در ۳ تا ۴ دوره از سال جوجه ریزی در فصول مختلف توسط این واحد ها انجام می شود که از ابتدای سال تا کنون حدود ۱ میلیون و ۶۵۲ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های این شهرستان انجام شده است.

عطازاده می گوید: امسال نزدیک به ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت سفید در مرغداری های گچساران تولید شد.

او گفت: در راستای تامین ۳۳۰ تن گوشت سفید ایام نوروز ۱۹۸ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گچساران انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران می گوید: بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ تن انواع نهاده‌های دامی و خوراک دام آماده در امسال بین دامداران این شهرستان توزیع شده است.

 عطازاده گفت: ماهانه بیش از هزار و ۲۰۰ تن از دامداران شهرستان تقاضای دریافت انواع نهاده های دامی اعم از جو، ذرت، سبوس کنجاله سویا و خوراک دام آماده جهت مصرف دام های سبک و سنگین خود را دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.