حلوای ضیابری که شیرینی محلی گیلان به شمار میرود، در منطقه ضیابر شهرستان صومعه سرا تولید میشود.
بانوان صومعه سرایی این حلوای محلی را با آرد برنج، روغن، کره، شکر، دوشاب یا عسل، مغز گردو، زنجبیل، هل و سبزیجات معطری چون گل بنفشه، گل رُز محمدی، شوید و پونه پخت و عرضه میکنند.
تهیه این حلوا کمی زمانبر ولی بسیار خوشمزه است.
گیلانیها در روزهای نوروز حلوای ضیابری را تهیه میکنند.
پخت این شیرینی محلی قدمتی ۵۰۰ ساله دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای ضیابری + فیلم
ضیابر از توابع شهرستان صومعه سرا در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان است.
عکاس: فرزاد حسن پور