مدیر جهاد کشاورزی سیرجان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در سیرجان از ۱۴ اسفند آغاز شده است.

محمودآبادی گفت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافران از ۱۴ اسفند طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی آغاز شده است  و تا ۱۲ اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.

به گفته او آمادگی کامل و هماهنگی شبکه دامپزشکی با دستگاه‌های اجرایی حوزه سلامت و امنیت غذایی در خصوص اثر بخشی بیشتر اقدامات نظارتی به منظور رسیدن به نتیجه مطلوب در کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه بهداشتی فرآورده‌های خام دامی و انجام عملیات بازرسی در قالب گشت‌های تیمی مشترک با دستگاه‌های اجرایی، شامل: دستگاه قضایی، مرکز بهداشت، اداره صمت در دستور کار شبکه دامپزشکی قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان هدف از تشدید نظارت بهداشتی را رعایت کامل دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و نیز اجرای دقیق برنامه‌های نظارتی و عملیاتی با بهره‌گیری از تمامی امکانات و تجهیزات اعلام کرد و گفت: در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی عید نوروز، تیم های سیار دامپزشکی در سطح شهرستان در دو نوبت صبح و بعدازظهر بر واحد‌های توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، کبابی‌ها، قصابی‌ها، خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و سایر اماکن فرآورده‌های دامی نظارت دقیق می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.