طرز تهیه دسر گلت خرما مناسب ماه مبارک رمضان + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه دسر گلت خرما را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت دسر گلت خرما دعوت کرد.

برای تهیه این دسر خوش طعم احتیاج داریم به:

خرما پیارم 250 گرم، آرد 220 گرم، شکر 16 گرم، نمک 0/5 میلی گرم، کره 130 گرم، آب سرد 35 گرم

مواد داخلی:

کره 20 گرم، خرمای خرد شده 250 گرم، عسل 1 قاشق غذاخوری، دارچین به میزان لازم، جوز هندی به میزان لازم، پودر گردو 50 گرم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله دسر گلت خرما را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.