سعید خدابخشی گفت: با توجه به کاهش تعداد ناجیان غریق، بدعهدی مسئولین در پرداخت مطالبات آنها و کمبود تجهیزات نجات غریق در استان، سواحل مازندران در نوروز ۱۴۰۱ برای مسافران ناامن خواهد بود.
هیأت نجات غریق و غواصی ساری تا قبل از همه گیری کرونا ۴۷ ناجی غریق را در ۱۳ کیلومتر از سواحل این شهر مستقر کرده بود که با شیوع کرونا این تعداد به ۲۰ نفر رسید.
به گفته رییس هیأت نجات غریق و غواصی شهرستان ساری، این هیات با توجه به آزادسازی حریم ۶۰ متری سواحل دریا خزر به حداقل ۱۰۰ ناجی غریق دیگر نیاز دارد که پرداخت نشدن حقوق و مطالبات آنها، ساماندهی ساحل فرح آباد ساری را با مشکل مواجه کرده است.
بیشتر بخوانید
او میگوید: سالهای گذشته امکاناتی همچون جت اسکی، قایق و جلیقه در اختیار ناجیان غریق قرار میگرفت، اما در سال ۱۴۰۰ برای تهیه حداقل تجهیزات حتی یک عدد سوت به مشکل برخورد کردیم و از خیران کمک گرفتیم.
هیأت نجات غریق و غواصی شهرستان ساری در سال ۱۴۰۰ دو ناجی غریق خود را به علت نبود امکانات اولیه و تجهیزات مورد نیاز از دست داد.
به گفته رییس هیأت نجات غریق و غواصی شهرستان ساری هیأت نجات غریق ساری با دستان خالی در سالهای گذشته تعداد غرق شدگان در سواحل این شهر را به صفر رساند، اما با نبود تجهیزات و پرداخت نشدن حقوق ناجیان غریق به بن بست خورده که ماحصل این توجه نکردن مسئولان را در تعطیلات عید شاهد خواهیم بود.
به گفته او تنها راهکاری که در ایام منتهی به عید میتوان انجام داد اطلاع رسانی دقیق فرهنگی و اجتماعی به هموطنان در ارتباط با خطر غرق شدن در دریا است.
مازندران ۴۷۳ کیلومتر اراضی ساحلی دارد که ۱۳ کیلومتر از سواحل فرح آباد ساری جزو نقاط پرخطر شناخته میشود.