بخشیزاده معاون صدا گفت: مهمترین هدف از برگزاری نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی، احیای ساختار و ارتقای جایگاه مستند رادیویی است.
شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، به روزرسانی دانش مستندسازان، گسترش و جذب مخاطبان مستندهای رادیویی، افزایش جذابیتهای ساختار مستند از دیگر اهداف فرعی این جشنواره میباشد.
به گفته بخشی زاده، مستند شاخهای بزرگ از صنعت برنامه سازی است که به منظور نمایش جنبههایی از واقعیت ساخته میشود.
مهمترین کارکرد برنامههای مستند آگاهی بخشی است که در این خصوص رسانهها سعی میکنند آثاری با کیفیت و با پشتوانه پژوهشی تولید کنند.
انتظار از یک مستند رادیویی، بیان واقعیتهای جامعه و جهان به شیوهای جذاب، مستدل و روایتمند است که آگاهی مخاطب را در مورد یک موضوع یا سوژه بالا ببرد.
معاون صدا با اشاره به اهداف جشنواره «پژواک» میگوید، یکی از اهداف جشنواره مستند رادیویی «پژواک» کشف استعدادهای برنامه سازی در حوزه مستند است. گزارشگران، نویسندگان، تهیه کنندگان و همینطور راویانی که بتوانند در ارتقای کیفی این گونه برنامه سازی به معاونت صدا کمک کنند.
گفتنی است نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی "پژواک"در سه بخش اصلی، مردمی و مستند نگاری در حال برگزاری است. آثار بخش اصلی از شبکههای رادیویی، مراکز استانها و موسسات فرهنگی دریافت شده و برای بخش مردمی و مستندنگاری رادیویی، مهلت ارسال آثار تا پانزدهم فروردین ماه تمدید شده است.