شیویاری گفت: هم اکنون ۲۶ دفتر پیشخوان طرف قرارداد بیمه سلامت در استان زنجان وجود دارد که در تعطیلات نوروزی، کشیک هستند تا مراجعهکنندگان در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت کند.
او می گوید: مهمترین اولویت، نسخهنویسی الکترونیکی بود که امسال این مهم با جدیت پیگیری شد و هماکنون نسخهنویسی الکترونیکی بهصورت ۱۰۰ درصد در استان انجام میشود مگر در موارد خیلی جزئی و استثناء که پزشکان در صورت ضرورت، نسخههای دستی را پذیرش میکنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان به موضوع ایجاد پنل مشترک (سیستم یا درگاه مشترک)، بین بیمهای را یادآور شد و گفت: این موضوع اساسی سال آینده پیگیری میشود و در دست اقدام قرار دارد که در این ارتباط موسسات بیمهگر، سامانههای مختلفی دارند که به صورت مجزا فعالیت میکنند.
شیویاری گفت: این سامانهها بخش خصوصی و بیمارستانها را در ارائه خدمات با مشکل و سردرگمی مواجه میکند و حتی اعتراض بهحق پزشکان و موسسات طرف قرارداد را به همراه دارد که در صورت تحقق این مهم خدمات رسانی شتاب میگیرد.
او با اشاره به اجرای طرح تحت پوشش قراردادن افراد فاقد هرگونه بیمه در محلات کمبرخوردار استانف گفت: این طرح از آذر امسال آغاز و همزمان با کشور ۲۰ محله نیز در استان شناسایی شده که اعتبارات ویژهای هم برای این کار از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است که در صورت تخصیص، اقدام میشود.