آقای میرحسینی گفت: امدادگران می گویند تعامل امداد خودرو با پلیس باعث تسهیل در تردد ناوگان خواهد شد و موجب کاهش انتظار مردم در جاده می شود.
این روزها امداد خودروهای متفرقه به چالشی جدی برای مردم تبدیل شده اند، که میرحسینی از پلیس درخواست میکند با امدادگران متفرقه برخورد کند.
با استناد به گزارشهای پخش شده، امدادگران متفرقه، در تازهترین شگرد خود با دستکاری خودروهای پارک شده، اقدام به از کار انداختن خودرو کرده و سپس به عنوان امدادخودرو گذری به سادهترین روش، اقدام به تعمیر خودرو کرده و دستمزدهای کلان از مالک دریافت میکردند.
امدادگران اصل، در زمان مراجعه به مالک خودرو پیش فاکتور و بعد از انجام کار، فاکتور با نرخ مصوب میدهند.
گفتنی است طرح امداد نوروزی از ۲۵ اسفند تا ۱۶ فروردین شروع می شود و ۹ پایگاه فعال در بزرگراه های کشور حضور شبانه روزی دارند.
بنظر من بهترین کار این هست که این افراد کارت امداد از ایرانگردی و جهانگردی بگیرند و همه مجهز به آپلیکیشن امداد و جی پی اس باشند،
مردم هم بتونند از طریق تلفن زدن به امداد تقاصای کمک کنند تا نزدیکترین خود وی امداد به کمکشون بیاد،
ایرانگردی هم میتونه اقدام به اشتراک رانندگان امداد کند و غیره را غیر قانونی بنامد. مردم هم اشتراک سالیانه امداد بخرند و با مراجعه به اپلیکیشن تقاصای یاری کنند، اگر بشه که این اپلیکیشن بدون بسته اینترنت هم به مرکز نصب بشه که چه بهتر.
حق الزحمه ها هم با کارت فقط به حساب مرکز تا نه اجحاف شود و راننده و مالک خودروی امداد هم مالیات خود را بدهد و البته از سهمیه سوخت و روغن و لاستیک یارانه ای بهره ببرد