رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری چابهار گفت: چابهار، دشتیاری، زراباد و کنارک با بیش از ۵۰۰ منطقه تفریحی، طبیعی، تاریخی و گردشگری سواحل مَکُّران، آماده استقبال و پذیرایی از گردشگران داخلی و خارجی است.

عبدالحمید بلوچزاده گفت: وجود آب و هوای مطلوب، سواحل و چشم انداز‌های زیبا، آثار تاریخی و فرهنگی، بازار‌های سنتی و مدرن و ده‌ها جاذبه دیگر؛ نوار ساحلی چابهار تا زرآباد را به مقصدی شایسته و مناسب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کرده است.

اوگفت: چابهار بهشت گمشده‌ای است که زیبایی‌های طبیعی آن کمتر میان ایرانیان شناخته شده و این منطقه جزو بی نظیرترین مناطق گردشگری در ایران و جهان و یکی از ۱۰ نقطه مهم راهبردی جهان محسوب می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار گفت: این شهرستان به عنوان یکی از بهترین نقاط ایران از ظرفیت‌های بالایی در زمینه گردشگری برخوردار است.

بلوچزاده گفت: قلعه تیس (پرتغالی ها)، آرامگاه سید غلامرسول، ساختمان قدیم فرمانداری (موزه محلی)، حسینیه آل رسول، ساختمان‌های قدیمی گمرک و پست و روستای تیس از جمله آثار تاریخی شهرستان چابهار به شمار می‌روند.

او گفت: ساحل ماسه ای، کوه‌های مینیاتوری، اسکله ها، تالاب لیپار، درخت انجیر معابد، ساحل درک زرآباد، صخره‌های مرجانی و غار‌های بان مسیتی تیس از جمله آثار طبیعی چابهار است.

او گفت: چابهار نزدیکترین بندر به آبراه‌های بین المللی و از نقاط مهم راهبردی برای گردشگران محسوب می‌شود که هر ساله میزبان هزاران گردشگر داخلی و خارجی و هیات‌های متعدد تجاری، اقتصادی و سیاسی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.