توصیه‌های اداره کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری به بهره برداران بخش کشاورزی را ببینید.

توصیه‌های اداره کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری به بهره برداران بخش کشاورزی را در این بسته خبری ببینید:


بیشتر بخوانید


۱- انجام کوددهی سرک مزارع غلات و کلزا با توجه به رخداد بارندگی طی ۴۸ ساعت آینده.
۲- تنظیم دمای سردخانه‌ها و انبار‌های نگهداری سیب زمینی با توجه نوسانات دمایی طی روز‌های پیشرو.
۳- پایش شته مومی در مزارع کلزا و حذف و مبارزه (مکانیکی) با علف‌های هرز حاشیه مزارع کلزا جهت کنترل بهتر آفت شته.
۴- پایش علف‌های هرز مزارع غلات و در صورت نیاز انجام مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ در مناطق گرمسیر پس از پایان بارندگی در اواخر هفته.
۵- پایش زنگ گندم با توجه به رخداد بارندگی در منطقه.
۶- تنظیم و کنترل دما، رطوبت و نور گلخانه‌ها و سالن‌های پرورش قارچ با توجه نوسانات دمایی و بارندگی.
۷- حفاظت از سازه و پوشش گلخانه‌ها با توجه به وزش باد‌های نسبتاً شدید و بارندگی طی چند روز آینده.
۸- انجام هرس درختان میوه در ساعات مناسب روز با توجه به مساعد بودن فصل هرس.
۹- حذف و هرس شاخه‌های آفت زده (آلوده به کرم سرشاخه خوار هلو) و خشکیده درختان و جمع آوری شاخه‌ها و میوه‌های آلوده و سوزاندن آن‌ها در خارج از باغ.
۱۰- کاشت نهال‌های درختان میوه با استفاده از قیم جهت حفاظت در برابر وزش باد‌های شدید.
۱۱- خودداری از انجام محلول‏پاشی تا پایان هفته جاری با توجه به رخداد بارندگی و وزش باد.
۱۲- آمادگی باغداران جهت حفاظت از درختان میوه شکوفه کرده در برابر سرمازدگی احتمالی اواخر هفته با توجه به پایان بارندگی و ابرناکی و باد و کاهش نسبی دما در پایان هفته.
۱۳- تنظیم دما، رطوبت و تهویه دامداری‌ها و مرغداری ها.
۱۴- خودداری دامداران و عشایر در عبور از مناطق کوهستانی و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها با توجه به بارندگی و رعد و برق و احتمال ذوب برف‌ها طی ۴۸ ساعت آینده (به ویژه در مناطق جنوبی).
۱۵- حفاظت از کندو‌های زنبور عسل در برابر وزش باد و بارندگی.
۱۶- انجام تغذیه مصنوعی کندو‌های زنبور عسل.
۱۷- تنظیم جیره غذایی ماهی‌های سردآبی با توجه به نوسانات دمایی و بارندگی طی چند روز آینده.
۱۸- کنترل و تنظیم دریچه‌های ورودی و خروجی آب استخر‌ها با توجه به رخداد بارندگی طی ۳ روز آینده (به ویژه در مناطق غربی و جنوبی استان).

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.