سرهنگ ابوطالبی گفت: با شکایتهای متعدد افراد درباره شخصی که با ارسال پیامک جعلی ابلاغیه ثنا به روش نصب نرم افزارهای مخرب بر روی تلفن همراه کاربران، اطلاعات گوشی و کارت بانکی آنان را هک کرده بود، بررسی این مورد در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.
او گفت: با اقدامهای صورت گرفته به وسیله کارشناسان پلیس فتا متهمان که به صورت باندی اقدام به کلاهبرداری میکردند در یکی از استانهای شمالی شناسایی و پرونده برای سیر مراحل قانونی و دستگیری متهمین به استان مربوطه ارسال شد.
ابوطالبی گفت: هنگامی که دریافت کننده پیامک شکایت قضائی در حالت تردید و کنجکاوی، لینک داخل پیامک را مشاهده میکند، منجر به هک تلفن همراه و برداشت غیر مجاز از حساب بانکی او میشود.
او گفت: یکی از این ابزارها برداشت غیر مجاز از حسابهای بانکی مردم از طریق لینکهای جعلی و فیشینگ است و شهروندان به راحتی وارد لینکهای داخل پیامک نشوند.
ابوطالبی گفت: افراد مراقب باشند اپلیکیشنهای جعلی روی تلفن همراه نصب نکنند.
او گفت: شهروندان توصیههای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت مواجه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق فوریتهای سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس: www.cyberpolice.ir در بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.