توزیع روزانه مرغ گرم در استان مرکزی در ۳ روز پایانی سال به ۵۰۰ تن در روز خواهد رسید.

اخوان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به تامین نیاز بازار مرغ در استان مرکزی توضیحاتی به شرح زیر عنوان کرد.

بهمن و اسفند ماه امسال جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی مرغ گوشتی استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت و هم اکنون روزانه ۲۰۰ تن مرغ گرم در واحد‌های صنفی و فروشگاه‌های سراسر استان برای فروش به مردم توزیع می‌شود.

در ۳ روز پایان سال در تاریخ‌های ۲۷ تا ۲۹ اسفند هم توزیع روزانه مرغ گرم در بازار استان مرکزی به ۵۰۰ تن افزایش خواهد یافت و هدف از عرضه بیشتر مدیریت بازار برای جلوگیری از کمبود هاست.

سهمیه استان مرکزی در مرغ منجمد هم ۵۳۰ تن است که در فروشگاه‌های منتخب و مراکز خرده فروشی حاشیه شهر با قیمت هر کیلو ۲۰ هزارتومن عرضه می‌شود.

در استان مرکزی ۶۰۰ واحد پرورشی مرغ گوشتی وجود دارد که حدود نیمی از آن‌ها با ظرفیت تولید سالانه ۱۲ میلیون قطعه فعالیت می‌کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در پایان گفت: در ۲ ماه پایانی امسال در واحد‌های مرغداری استان مرکزی ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی شده و برنامه ریزی‌ها برای تامین بازار و جلوگیری از کمبود مرغ گرم در روز‌های پایانی است.

۳۵ درصد مرغ تولیدی استان مرکزی مازاد مصرف است و برای تامین نیاز به استان‌های دیگر عرضه می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.