ایوب کرد گفت: برای ارتقای سطح خدماترسانی به کاربران جادهای نظارت ویژهای بر عملکرد مجتمعها انجام میشود.
او گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده برای انجام سفرهای نوروزی تلاش داریم با ارائه بهترین خدمات میزبان شایسته برای مسافران نوروزی باشیم.
او می گوید: ارائه خدمات متمرکز و مناسب، کاهش اتلاف وقت و فراهم کردن آسایش بیشتر رانندگان و مسافران، جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی در طول جادهها و تمرکز آن ها در یک مکان، دسترسی سریع رانندگان و مسافران به خدمات مورد نیاز، کاهش میزان تصادفات جادهای و افزایش ضریب ایمنی تردد در جادهها، ایجاد بستر مناسب جهت اشتغالزایی و فراهمسازی امکانات مناسب در جهت گسترش فرهنگ اقامه نماز از جمله اهداف مهم در راهاندازی مجتمعهای خدماتی رفاهی بینراهی است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان گفت: همکاران ما بازدیدهایی از وضعیت نمازخانه، رستوران، سرویسهای بهداشتی، فروشگاه، فضاسازی مناسب، نظافت عمومی مجتمعها و رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی در راستای جلوگیری از شیوع ویروس منحوس کرونا داشتند تا مسافران با خیال آسوده از خدمات آنها بهرهمند شوند.
او گفت: نظر به اهمیت عملکرد مجتمعهای رفاهی بین راهی کارگروه ویژهای از دستگاههای نظارتی نظیر اماکن، تعزیرات، استاندارد، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ،ستاد اقامه نماز و دانشگاه علوم پزشکی از ۱۵اسفند ماه با مشارکت این اداره کل تشکیل شده و اقدامات نظارتی خود را آغاز کرده اند، که این نظارتها تا پایان طرح نوروزی به صورت روزانه انجام میشود.
کرد گفت: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۰۷۰ و ۳۰۰۰۱۴۱ جهت دریافت نقطه نظرات، پیشنهادات و شکایت مسافران از مجتمعهای خدماتی رفاهی پیشبینی شده است.