ذبیح الله محمدی گفت: با هدف حفظ خاک و توسعه جنگل کاری اجرای طرح طوبی با کاشت نهال بادام تلخ در تپه ماهورها و دیگر مناطق مستعد کاشت شهرستان لنده از سال ۱۳۸۰ آغاز شد.
او می گوید: از ابتدای سال هزار و سیصد و هشتاد تاکنون بیش از هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی تپه ماهوری و مستعد کاشت گونه بادام تلخ در شهرستان لنده به زیر کشت اینگونه محصول رفته است.
محمدی با بیان اینکه تاکنون بخش زیادی از این طرحهای بادام کاری به بهره برداری رسیده است، گفت: سالانه مردم، بهرهبرداران و روستانشینان همجوار این طرحها ۶۰۰ تن محصول بادام از این طرحهای بادام کاری در شهرستان لنده برداشت میکنند.
او برآورد سالانه درآمدزایی مردم شهرستان لنده از طرحهای بادام کاری در این شهرستان را بیش از ۳ میلیارد تومان علام کرد و می گوید: علاوه بر فروش بذر بادام، از صمغ این درخت نیز در تولید مواد بهداشتی و آرایشی استفاده میشود.
به گفته رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده اشتغالزایی فصلی درختان بادام در فصل برداشت را بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ تن و طرحهای بادام کاری در موگرمون، دلی مهرجان، کوه سیاه و بادامستانهای حوزه چهارراه عالی طیب اجرا شده و هر ساله در ایام نوروز پذیرای گردشگران است.