دبیر انجمن شیرینی و شکلات ایران از افزایش قیمت روغن مارگارین قنادی و کاهش خرید شیرینی و شکلات خبر داد.

آقای جمشید مغازه‌ای گفت: در حال حاضر مواد اولیه برای تولید شیرینی و شکلات تامین نیست و تولید این خوراکی با مشکل رو به رو است.

به گفته دبیر انجمن شیرینی و شکلات ایران، اگرچه شیوع ویروس کرونا تا حدودی بر بازار داخل و صادراتی تاثیر گذاشته، اما مشکل اصلی کارخانه‌ها کمبود روغن است. قیمت شیرینی و شکلات تغییری نکرده، اما قدرت خرید مردم و تقاضا کاهش یافته است.

او گفت: در حال حاضر وضعیت روغن از لحاظ کمیت و قیمت مناسب نیست، ضمن آنکه در سایر کالا‌های وارداتی هم با تاخیر در عرضه رو به رو هستیم که امیدواریم هر چه سریع‌تر معضلات فعلی حل و فصل شود.

افزایش قیمت روغن قنادی و همچنین شکر تولید شیرینی و شکلات را دچار مشکل کرده، بنابراین میزان تولید کاهش یافته است. همه ساله در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز بازار شیرینی و شکلات رونق می‌گیرد، هم اکنون قیمت یک حلب ۱۰ کیلویی روغن مارگارین در بازار آزاد حدود ۸۰۰ تا ۸۵۰ هزار تومان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار