رییس انجمن نقاشان اصفهان گفت: هنر شهری از ضروریات مناطق بزرگ است و به همین خاطر،شهری که فعال است و مردم در آن زندگی می‌کنند به دلایل مختلف نیازمند توجه به امور تجسمی است.

جواد طاهری گفت: ویژگی مهم آثار هنری، ارزش‌های فرهنگی مستتر در این آثار است به ویژه اینکه مردم بی واسطه با هنر شهری ارتباط برقرار می‌کنند و از آن متاثر می‌شوند.

به همین دلیل با خلق و نصب و نقش چنین آثاری در شهر، به مقوله زیباسازی پرداخته می‌شود و در ذیل آن، مفاهیم به مخاطبان که شهروندان اصفهان هستند، عرضه می‌شود.

به گفته او آثاری که به عنوان نقاشی دیواری عرضه می‌شوند، با تکنیک رنگ اکریلیک انجام شده و از خصوصیات این نوع رنگ، دوام و سازگاری با محیط زیست است و این در حالی است که استفاده از رنگ روغن به خاطر ایجادآلودگی‌های زیست محیطی در برخی شهر‌ها ممنوع اعلام شده، اما رنگ روغن‌های صنعتی از دوام و کارایی بالایی برخوردار هستند.

رییس انجمن نقاشان اصفهان با اشاره به ایده طرح دیوارنگاره شهری "نیمه پنهان اصفهان" نیز گفت: این طرح در اتاق فکر سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان شکل گرفت و انجمن نقاشان اصفهان در رابطه با چگونگی انجام و طرح موضوعات همکاری کرد و در جمع بندی، به شکل نهاییِ اجرا رسیدیم.

او درباره هنرمندان مشغول در این طرح می‌گوید هنرمندانی که توانایی خلق دیوارنگاره‌های این پروژه را دارند، از سوی این انجمن معرفی شده و از دانش و پختگی و توانایی لازم در این زمینه برخوردارند.

طاهری با تاکید بر استفاده از هنر و دانش و توانایی هنرمندان اصفهانی در زیباسازی شهر گفت: کمک گرفتن از هنرمندان امری ضروری است به همین خاطر باید از توانایی و دانش آن‌ها در این زمینه استفاده کرد و کار را به آن‌ها سپرد.

رییس انجمن نقاشان اصفهان در پایان با اشاره به همکاری هشت ساله‌اش با سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان، گفت: در این سال‌ها دیوارنگاره، مجسمه و نقش برجسته‌های زیادی در شهر اصفهان کار کرده ام.

جواد طاهری دانش آموخته کارشناس ارشد نقاشی و استاد دانشگاه است که تاکنون بیش از صد اثر شهری در قالب نقاشی دیواری، مجسمه و نقش برجسته در شهر‌های مختلف کشور از جمله اصفهان آفریده است.

دیوارنگاره‌های "نیمه پنهان اصفهان" طرحی است که سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان برای نوروز ۱۴۰۱ بر ۲۵ دیوار مرتفع شهر اصفهان اجرا می‌کند و این طرح‌ها نقوشی از هنر و معماری اصفهان است.

در اجرای این پروژه سعی شده تا با نگاهی دقیق‌تر به بازیابی از نقوشی پرداخته شود که همیشه بر آثار و ابنیه تاریخی این شهر دیده می‌شود، اما ممکن است شهروندان به دلیل مشغله، کمتر به آن‌ها توجه کرده باشند.

به عقیده طراحان این طرح گمان می‌شود که با اجرای این طرح‌ها بر دیوار‌های بلند شهر، از سویی زیبایی بصری اصفهان را دوچندان شود و از سوی دیگر، تلنگری به ذهن حساس شهروندان باشد تا این زیبایی‌های فراموش شده را دوباره تماشا کنند.


منبع:ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.