مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: گز یک خوراکی و شیرینیاست که تمام دنیا آن را می شناسند و کمتر کسی در دنیا هست که این خوراکی را با نام اصفهان نشناسد. این جای سوال وجود دارد که چرا این خوراکی ماندگار تاکنون ثبت نشده بود.
به گفته علیرضا ایزدی خوشبختانه امروز گز با عنوان یک خوراکی اصفهانی به ثبت رسید، با این وجود برای من این موضوع نیز اقناع کننده نیست چرا که باید به گز کمیت و کیفیت جهانی دهیم چرا که میتواند به عنوان خوراک در گردشگری خوراک برای ایران و به نام اصفهان معرفی شود.
او می گوید: منظور از کیفیت آن است که برخی از خوراکیهای اصفهان، چون خورش ماست با آنکه فوقالعاده است، اما شناخته شده نیست، درمقایسه میتوان به کباب بناب اشاره کرد که شاهد میزان شناخت آن در پهنه جغرافیایی کشور هستیم باید دید که بریانی اصفهان به چه میزان در افکار عمومی نفوذ پیدا کرده است، که تمام این عوامل منجر به معرفی بهتر میشود.