زهرا یعقوبنژاد در ششمین نشست کمیته زنان و دفاع مقدس گیلان گفت: امسال بالغ بر ۳۵ برنامه محوری حوزه زنان و دفاع مقدس در سطح استان برگزار شد.
او تجلیل از مادران و همسران شهدا، برگزاری نشستهای هماندیشی، کارگاههای آموزشی و ... را از جمله این برنامهها دانست و از طراحی برنامههای محوری سال ۱۴۰۱ در راستای سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده خبر داد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان گفت: بانک اطلاعاتی جامع از نخبگان ایثارگر، کارآفرین، هنرمند و ورزشکار استان را تشکیل دادیم که تاکنون ۵۰۰ نفر عضو هستند.
خانم یعقوبنژاد به شناسایی بالغ بر ۸ هزار زن کارآفرین و ۱۷۹ سازمان مردمنهاد موفق حوزه زنان و خانواده استان گیلان اشاره کرد و گفت: به زودی مجمع زنان شاهد و ایثارگر استان را تشکیل خواهیم داد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان هم در این نشست، زن را پایهگذار تربیت خانواده و جامعه دانست و گفت: با نقشآفرینی زنان میتوانیم جلوی آسیبهای اجتماعی را بگیریم.
به گفته معصومه پرسا، زنان جامعه ما توانستند از بدو انقلاب تاکنون در تمامی بحرانها و تهدیدات دوشادوش مردان حضور پررنگ داشته باشند.
او مستندسازی از خاطرات خانوادههای شهدا را نیازمند اعتبارات ویژه دانست و گفت: باید نسلهای آینده را با شهدا آشنا کنیم.
دبیر کمیته زنان دفاع مقدس گیلان هم در ششمین نشست کمیته زنان و دفاع مقدس استان گیلان خروجی این کمیته را تولید کتابهای مکتوب و صوتی در حوزه خاطرات یادگاران دفاع مقدس و خانوادههای شهدا و ایثارگران دانست.
به گفته سمیه اقدامی شاهد نوعی کم کاری در حوزه کتاب مادران و همسران شهدا هستیم.
دبیر کمیته زنان دفاع مقدس گیلان خواستار همکاری بیش از پیش دانشگاههای استان در راستای معرفی الگوهای ناب دوران دفاع مقدس شد و گفت: امیدواریم شهرداریها نسبت به نامگذاری معابر و خیابانها به نام شهدای زن و مادران شهدای شاخص استان اهتمام داشته باشند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان نیز بر لزوم انجام برنامه ریزیهای مناسب برای نقش آفرینی موثر زنان در امور مختلف جامعه تأکید کرد.
حسین مصطفی پور گفت: مادران و همسران شهدا و ایثارگران، الگوهای تربیتی جامعه هستند و لذا در حوزه تربیت نسل آینده، حتما باید از فرهنگ و معارف دفاع مقدس کمک بگیریم.