سهراب عاقبتی، با اشاره به آغاز ماه مبارک رمضان بلافاصله پس از تعطیلات نوروزی، افزود: این طرح به منظور تشدید اقدامات نظارتی و با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان از ١۴ اسفند آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
به گفته مدیرکل دامپزشکی گیلان، برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری، فرآوری، بسته بندی و عرضه فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، رستورانها، هتلها و سایر اماکن در گیلان که از فرآوردههای خام دامی برای طبخ غذا استفاده میکنند، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا درآمده است.
ایجاد امنیت غذایی شهروندان از اهداف طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی است و سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی دامپزشکی با شماره ۱۵۱۲ در شهرستانهای استان آماده رسیدگی به گزارش تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی است.
شهروندان فرآودههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کرده و به تاریخ تولید و انقضاء محصولات بسته بندی توجه کنند.