روح الله قنواتی میگوید: به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در شهرستان هندیجان تشدید میشود.
او افزود: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب گروههای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، کشتارگاهها و سردخانه را بر عهده دارند.
به گفته آقای قنواتی تعداد ۲ گروه سیار و یک گروه ثابت متشکل از ۵ نفر کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و یک نفر ناظرین شرعی شهرستان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ در ساعات صبح و بعد از ظهر بر عهده خواهند داشت.
رئیس دامپزشکی هندیجان گفت: این برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از ۳ بخش هماهنگی، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل شده و موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخصهای بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه است.
این مقام مسئول توصیه کرد که شهروندان فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز تهیه کنند و هرگونه تخلف در این خصوص را جهت پیگیری و برخوردهای قانونی به اداره دامپزشکی شهرستان هندیجان به شماره تماس ۰۶۱۵۲۵۷۶۴۶۹ و ۰۶۱۵۲۵۷۵۰۰۱ اطلاع دهند.