رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه از انجام بازرسی رستوران‌ها و مکان‌های طبخ غذا در سطح شهرستان خبر داد.

امید سالاری گفت: هدف از بازدید‌های مستمر و ادواری کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه از مراکز تهیه و عرضه فرآورده‌های خام دامی، تامین امنیت غذایی و سلامت فرآورده‌های دامی مصرفی شهروندان است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه گفت: دامپزشک نقش مهمی در سلامت غذا دارد و حضور این ناظران در مکان‌های عرضه و طبخ مواد خامی دامی ضروری است که سازمان دامپزشکی نیز با جدیت این موضوع را پیگیری می‌کند.

او گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز و حضور گردشگران در شهرستان و با وجود ویروس منحوس کرونا، نظارت بر مواد خام دامی بیشتر تشدید شده و نظارت مستمر بر مراکز عرضه و طبخ فرآورده‌های خام دامی به منظور ایجاد امنیت غذایی ضروری است.

این مسئول گفت: با توجه به روز‌های پایانی سال و آغاز سال جدید و احتمال افزایش مصرف غذا‌های بیرون بر و افزایش استفاده شهروندان و مسافران نوروزی از رستوران‌ها و کبابی‌ها، اکیپ‌های بازرسی و کنترل بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان برای ارتقای بهداشت عمومی، کنترل بهداشت گوشت، حفظ سلامت شهروندان و همچنین ممانعت از کشتار‌های غیرمجاز اقدام به بازدید و نظارت از رستوران ها، کبابی‌ها خواهند کرد.

امید سالاری همچنین با تاکید بر اهمیت گزارش‌های مردمی در کشف تخلفات بهداشتی و برخورد با متخلفانی که سلامت شهروندان را به مخاطره می‌اندازند از آن‌ها خواست تا هرگونه گزارش، انتقاد و پیشنهاد خود را از طریق شماره تماس ۰۳۵۳۲۸۳۸۱۳۱ با کارشناسان شبکه دامپزشکی این شهرستان در میان بگذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.