مصطفی زیبایینژاد دبیر بخش ملی و بینالمللی جشنواره «سرود فجر» گفت: این جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری برگزار میشود و مرحله کشوری به صورت تلویزیونی برگزار خواهد شد. در بخش بینالملل هم تا خرداد ماه برای ارسال اثر زمان تعیین کردهایم.
در کل ۲۶۷۰ گروه در سایت جشنواره ثبت نام کردهاند که از این تعداد، ۱۹۷۰ گروه آثارشان را به ثبت رساندهاند. در بخش تولید سرود جشنواره ۱۳۳۶ اثر کار تولید و در جشنواره شرکت داده شده است. در بخش آکاپلا (همخوانی بدون همراهی و اکمپانیمان موسیقی و ساز) ۳۷۷ اثر به دبیرخانه رسیده و در بخش بازخوانی هم ۱۲۳۳ اثر به ثبت رسیده و در بخش ایده هم ۳۱۸ اثر به ثبت رسیده است.
به گفته زیبایینژاد، اکنون مرحله داوری آثار استانها در حال انجام است و حدود ۶ استان کارهای داوری آثارشان انجام شده و برنامه داوری ۲۵ استان در پنجشنبه و جمعه این هفته انجام میشود.
در این جشنواره، از هر استان یک اثر منتخب هیئت داوران و یک اثر به عنوان اثر منتخب مردمی به واسطه پخش آثارشان در صدا و سیما به بخش نهایی جشنواره سرود فجر راه مییابند. در پایان نوروز ۱۴۰۱ اثر منتخب مردم از طریق دبیرخانه جشنواره اعلام خواهد شد و در ۳۱ استان حدود ۳۱۰ گروه از سوی ستاد جشنواره تقدیر خواهند شد.
محمد گلریز هم به عنوان رئیس کمیته علمی جشنواره ملی و بینالمللی سرود فجر در نشست خبری این رویداد، گفت: به دلیل تهاجم فرهنگی دشمن ما الان در شرایط جنگ فرهنگی هستیم؛ اولویت ما باید مبارزه با مافیای موسیقی چه در داخل و چه در خارج از کشور باشد.