پیروز کرمی گفت: ۱۵ میلیارد تومان این میزان اعتبار از محل منابع ملی و هشت میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات بنیاد برکت برای ساخت این مدارس پیش بینی شده است.
او می گوید: برای هر آموزشگاه جایگزین ۶۱۵ میلیون تومان پیش بینی شده که ۲۱۴ میلیون تومان آن از طریق بنیاد برکت و بقیه از محل منابع اعتبارات ملی تامین اعتبار می شود.
به گفته مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، عملیات اجرایی این طرح ها اواسط بهمن ماه امسال شروع شده و مدارس مذکور در قالب ۷۴ کلاس درس نیمه نخست سال۱۴۰۱ بهره برداری می شود.
کرمی گفت: در راستای پیگیری مصوبه سفر ریئس جمهور و دستور سرپرست وزارت آموزش وپرورش و معاون عمرانی نوسازی مدارس کشور تعداد ۳۶ مدرسه کانکسی در کهگیلویه و بویراحمد باید برچیده شود و ۷۴ کلاس درس استاندارد جایگزین آنان می شود.
او می گوید: ۳۱۳ مدرسه کانکسی در مناطق دور دست و روستایی استان وجود دارد که بررسی های انجام شده نشان می دهد ۳۶ مورد از این کانکس ها پذیرای کار تعلیم و تربیت بیش از ۱۵ دانش آموز هستند.
کرمی با اشاره به اهمیت وجود مدارس ایمن و استاندارد برای تعلیم و تربیت نسل آینده گفت: تلاش می شود که این مدارس در کمترین زمان ممکن احداث و به آموزش و پرورش استان تحویل داده شود.
بیش از ۱۷۱ هزار دانش آموز پسر و دختر در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در کهگیلویه و بویراحمد مشغول به تحصیل هستند.