سجاد سالک امروز در نشست تخصصی فعالان سلامت اجتماعی جوانان و تدوین برنامه اجرایی نسخهنویسی اجتماعی سازمانهای مردم نهاد جوانان کشور در اصفهان گفت: رسیدگی به وضعیت مناطق محروم و افراد مستضعف در سطح جامعه بهخصوص آنانی که سلامت از سبد زندگی شان حذف شده و یا به خاطر مشکلات معیشتی به حاشیه و انزوا رانده شده، بسیار جدی و ضروری است.
دامنه این معضلات نه تنها همان استان بلکه تمام کشور را تحت الشعاع خود قرار میدهد بنابراین نمیتوان به این چالش بیتفاوت بود.
او با اشاره به نسخه نویسی اجتماعی به عنوان یک رویکرد و برنامه تازه و بسیار بکر برای حل مشکلات مرتبط با سلامت اجتماعی گفت: بدون شک غلبه بر مشکلات اجتماعی مستلزم خلاقیتها و ابداعات بیشتری نسبت به گذشته است و باید در میان همه محدودیت ها، سختیها و مشکلات برای ارائه ایدههای جدید و تدوین یک برنامه سازنده برای کاهش مشکلات مردم کوشید.
نسخه نویسی اجتماعی برنامه بسیار سنگین، پرفشار و پیچیدهای است، لذا برای شروع ۲ استان اصفهان و البرز از لحاظ کمیت سازمانهای مردم نهاد و هم کیفیت سازمانهای مردم نهاد نقش بسیار خوبی را ایفا کرده اند به عنوان پایلوت طرح انتخاب شدند.
پیاده سازی و فعالیت مناسب استانهای نامبرده سبب خواهد شد که طرح در دیگر مناطق کشور نیز با قوت و انگیزه بیشتر اجرا شود و تسری یابد.
سالک با اشاره به فعالیت و همکاری مناسب شبکه سلامت اجتماعی استان اصفهان مجمع ملی تشکلهای جوانان کشور گفت: بدون شک مساعدت این مجموعهها در اجرای طرح بسیار اثربخش بود.
نشست تخصصی فعالان سلامت اجتماعی جوانان و تدوین برنامه اجرایی نسخهنویسی اجتماعی سازمانهای مردم نهاد جوانان کشور امروز به منظور تدوین برنامه پایش سلامت اجتماعی، تعیین ساختار اجرایی و جدول زمانی طرح با حضور مسوولانی از وزارتخانههای ورزش و جوانان و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و سازمانهای مردم نهاد در هتل کوثر اصفهان برگزار شد.
بر اساس گزارشهای منتشر شده ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار در کشور وجود دارد که بیش از ۲۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است.
استان اصفهان با ۲۸ شهرستان افزون بر پنج میلیون نفر جمعیت دارد که بر اساس برخی برآوردها ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار نفر از آنان حاشیه نشین هستند.