مدیر بازسازی و ارتقا، دستگاهها و تجهیزات حفاری گفت: سه دستگاه حفاری سنگین خشکی ناوگان دستگاهها شامل ۶۵، ۶۷ و ۴۸ فتح است که ایمن سازی آنها به طور کامل صورت گرفته و در همین حال ایمن سازی دکل ۲۰ فتح نیز در مراحل پایان کار است.
می گوید: سردار اسدالهی وجود منابع عظیم انرژی کشور ما به یکی از تولید کنندگان مهم نفت در عرصه بین المللی تبدیل نموده است و در راستای بهره برداری از این منابع، افزایش ناوگان حفاری و آماده به کار نگهداشتن آن نقش مهم و ویژهای داشته و دارد.
اسدالهی گفت: با توجه به ضرورت آماده به کار بودن تجهیزات و دستگاههای حفاری، این مدیریت، اقدام به برگزاری مناقصه و انعقاد قرارداد تعمیر اساسی و بازسازی تجهیزات دستگاههای حفاری، شامل تاپ درایو، دراورکس، پمپهای سیال، دیزل ژانراتور، ابزار نمودارگیری، تراکهای سیمان و اسید، تجهیزات ایمنی، شیرهای فوران گیر، انواع تجهیزات برقی و ... نموده که تعدادی از این مناقصات منجر به عقد قرارداد گردیده است.
این مقام مسئول گفت: در یازده ماه ماه سال جاری این مدیریت با بهره گیری از توانمندی و امکانات درون شرکت و استفاده از توان بخش خصوصی در زمینه بازسازی و نوسازی ناوگان و در جهت افزایش کارایی و عمر مفید تجهیزات، صیانت از اموال و داراییهای شرکت، افزایش رضایت مندی کارفرمایان و کاهش انتظارات دستگاههای حفاری اقدامات موثری صورت داده است.
برخی از مهمترین اقدامات انجام شده مشتمل بر ایمن سازی پنج دستگاههای حفاری شامل ۶۵، ۶۷، ۴۸ فتح، تعمیر اساسی سه دستگاه دیزل ژانراتور، ساخت یک دستگاه سیار فراورش نفت (MOT)، ساخت دو عدد گراس هپر جهت دستگاههای ۵۸ و ۶۸ فتح است که به اتمام رسیده و تعمیر اساسی دو دستگاه دیزل ژانراتور، ایمن سازی دستگاه حفاری ۲۰ فتح، تعمیر اساسی یک دستگاه کراون بلاک و دو دستگاه تاپ درایو نیز در مراحل اجرا و تا پایان سال کامل خواهد شد.