به گفته آقای نورالدین رحیمی، این بیمه سالانه یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه درمان بیمه شدگان را پرداخت میکند.
افزایش سقف تایید نسخ داروهای پروندهای در سامانه، تایید خدمات از ۶۰ میلیون ریال به ۸۰ میلیون ریال در داروخانهها، کاهش زمان انجام آزمون وسع افراد با بیماری کرونا از یک ماه به ۲۴ ساعت و تایید انجام خدمات فیزیوتراپی با هماهنگی اداره کار بیمه سلامت استان در محل فیزیوتراپی از جمله اقدامات انجام شده در رابطه با کرونا توسط این سازمان است.
همچنین افزایش زمان ارسال و تحویل مدارک خسارت متفرقه بیمه شدگان از ۶ ماه به ۸ ماه، تمدید ۲ ماهه پروندههای داروهای مربوط با درمان بیماران دیابتی، ام اس، متابولیک هپاتیت، پوکی استخوان، دیالیز، پرفشاری ریه و داروهای بیولوژیک به جز ریتوکسی به صورت مکانیزه از دیگر اقدامات بیمه سلامت است.
به گفته آقای رحیمی خدمات ناباروری زوجین در استان تحت پوشش سازمان بیمه سلامت ایران قرار گرفت.
بیمه سلامت متولی ارائه خدمات سلامت رایگان به زوجهای نابارور شده و با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای بیمه رایگان مادران باردار و فرزندان آنها نیز اقدام شده است.
با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی و به منظور افزایش جمعیت زوجهای نابارور تا سه نوبت در سال تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال میتوانند هزینه خدمات تشخیصی و درمانی پیشرفته را در مراکز دولتی و خصوصی از محل بیمه سلامت دریافت کنند.
با توجه به اهمیت ناباروری و مشکلات نازایی در زوجهای جوان و آمار رو به افزایش زوجهایی که با این مسئله روبرو هستند و با تاکید بر سیاستهای جمعیت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری خدمات ناباروری در سال جاری توسط سازمان بیمه سلامت ایران در تعهد قرار گرفت.
بنابراین زوجین میتوانند از خدمات سه دوره ناباروری در طول یکسال شامل ivf، میکرواینجکشن، iui، fet، با پوشش بیمهای ۹۰ درصد تعرفه بخش دولتی در مراکز ناباروری دولتی و ۹۰ درصد تعرفه بخش عمومی غیر دولتی در بخشهای عمومی غیردولتی خیریه موقوفه و خصوصی بهرهمند شوند.
بر اساس این دستورالعمل زوجین نابارور در سامانه نشان دار میشوند و خدماتی مانند داروها و پاراکلینیک را دریافت میکنند.