محیالدین امینی گفت : تهیه دارو برای مراکز وابسته توسط بخش خصوصی انجام میشود و اگر کمبودهای دارویی غیر از اقلام داروی مورد تعهد باشد با شرکت طرف قرارداد برخورد میشود.
به گفته سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر همزمان با اوج گیری دوباره کرونا و شیوع موج ششم این ویروس، مراکز درمانی شبکه بهداشت با حجم بالای بیماران مواجه بود و داروخانههای مراکز ما مانند داروخانههای بسیاری از نقاط کشور با کمبودهای دارویی مواجه شد.
شهرستان روانسر، چون بیمارستان ندارد در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، برای دریافت دارو سهمیه محدودی دارد.
امینی می گوید: با توجه به مشکلات مالی، شرکت طرف قرار داد هشت ماه طلب دارد که تسویه آن در دستور شبکه بهداشت و درمان است.
با توجه به کاهش مراجعین با علایم سرماخوردگی و کرونا به مراکز درمانی شهری و روستایی شهرستان، این کمبودها تا حدودی برطرف شده و برای کمبودهای احتمالی تلاش خود را بکار خواهیم گرفت.
علاوه بر آنکه در خانههای بهداشت روستایی تعدادی اقلام دارویی وجود دارد در پنج مرکز بهداشتی درمانی شماره ۱ و ۲ روانسر، نهرابی، حسن آباد و شاهو نیز واحدهای داروخانهها فعال و چهار داروخانه بخش خصوصی نیز در شهر روانسر دایر است.
معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری سرپل ذهاب گفت: ۱۷۲ نفر از ابتدای شیوع کرونا در سرپلذهاب جان باختند.
سیروس صادقی گفت: شهرستان سرپل ذهاب در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد و از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۱ هزار و ۹۴۶ مورد نمونهگیری ویروس کرونا انجام شده که از این تعداد چهار هزار و ۹۱۷ نفر مثبت بوده است.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا در سرپل ذهاب یک هزار و ۷۸۶ نفر مثبت بستری و سه هزار و ۱۳۱ نفر مثبت سرپایی گزارش شده است.
صادقی می گوید: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در سرپل ذهاب ۱۷۲ نفر جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۲ نفر فوتی در بهمن ماه گذشته بوده است.
از ابتدای طرح اجرایی واکسیناسیون کرونا در شهرستان ۱۵۴ هزار و ۴۶ دُز در مجموع تزریق شده است.
۷۰ هزار دُز نوبت نخست و ۶۰ هزار و ۴۲۸ دُز نوبت دوم و ۲۳ هزار و ۶۱۸ دُز نوبت سوم واکسن کرونا را در سنین مختلف تزریق کردهاند .