محمد مخبر با بیان این سخنان در جلسه نهضت احیای واحدهای اقتصادی راهکار امنیت بخشیدن به این بازار را مشارکت صندوقهای بین المللی، فاینانس خارجی و استفاده از سرمایه گذاران داخلی و خارجی دانست.
در هفتهای که گذشت بازدهی بازار بورس مثبت بود، اما دامنه حرکتی شاخصها بسیار محدود بود. شاخصهای عملکردی بازار سهام نشان میدهد که اگرچه معاملات خُرد بازار سهام در بالای ۳ هزار میلیارد تومان دنبال میشود، اما نکته چالشی در معاملات بازار سهام، تداوم مسیر خروجی پولهای حقیقی از بازار سهام آن هم به دلیل روند ریزشی بورس است.
پیش از این غلامرضا مرحبا، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، کمیتهای در کمیسیون اقتصادی برای بررسی وضعیت بورس تشکیل شده که روند انجام فعالیت سازمان بورس از جمله بحث سرمایه گذاری ایمن را دقیقا تحت نظر داشته باشد.
همچنین راه اندازی نهضت احیای واحدهای تولیدی و اقتصادی، مسئله دیگری بود که در این جلسه پیرامون آن صحبت شد.
سید امیر حسین مدنی نماینده معاون اول رییس جمهور در راه اندازی و عملیاتی کردن نهضت احیای واحدهای اقتصادی گزارشی از تدوین برنامههای نهضت احیا ارائه کرد و گفت: این برنامهها در سه بخش جبهههای عملیاتی، نظام پشتیبانی و الزامات نیازها تدوین شده است.
به گفته مدنی «در بخش جبهههای عملیاتی روشهایی برای تامین منابع مالی در نظر گرفته شده که توسعه و متنوع سازی ابزارهای تامین مالی شرکت ها، احیا از طریق تفاهم نامه سازمانها و نهادهای احیاگر، احیا از طریق دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری و احیا از طریق توسعه مدلهای همکاری با احیاگران از جمله این روشها است.»
نهضت احیای واحدهای اقتصادی، با هدف اصلی فعالسازی بخش تولید، صنعت و خدمت، ثروت افزایی برای مردم، به دنبال فعال سازی بنگاههای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیلی است که مالک آن مردم هستند.
همچنین، معاون اول رئیسجمهور در این جلسه اعلام کرد شخصا آمادگی دارد برای راه اندازی هر یک از این واحدها، به در نقاط مختلف کشور حضور پیدا کند تا هر چه سریعتر شاهد تحول اساسی در شاخصهای کلان اقتصاد باشیم.
.....
اول باید غیراستانداردها را خارج و مانع شده برای بانک ارزش پیشگیری از زیان باشد شاید امن شد ! البته شاید !!
دوستدارتان امیر
.