باشگاه خبرنگاران جوان - چارلی داگاتا در حال گزارش از کییف پایتخت اوکراین بود که گفت: «با تمام احترام باید بگویم اوکراین مکانی مانند عراق یا افغانستان نیست که چندین دهه شاهد درگیریهای نظامی در آنها بوده ایم. این یک شهر نسبتا متمدن و اروپایی است. شهری که انتظار وقوع جنگ را در آن ندارید یا امیدوار نیستید که چنین اتفاقی در آن بیفتد.»
پس از انتشار این مصاحبه و واکنش کابران در فضای مجازی علیه این خبرنگار و اظهارات نژادپرستانه اش، خبرنگار سی بی اس عذرخواهی کرد.
صحبت های داگاتا بیش از ۱.۵ میلیون بازدید در توییتر داشت. کاربران نظرات او را نژادپرستانه و از نظر تاریخی نادرست خواندند و سپس محکوم کردند.
او گفت: «من به گونهای صحبت کردم که پشیمان شدم، و برای آن متاسفم و تلاش کردم نشان دهم که اوکراین برخلاف سایر کشورها در سالهای اخیر این مقیاس جنگ را به خود ندیده است. به هر حال هرگز نباید درگیریها را با هم مقایسه کنید، هر کدام منحصر به فرد است. من از انتخاب کلمات ضعیفی استفاده کردم و برای هر اهانتی که ممکن است ایجاد کرده باشم عذرخواهی میکنم. »
کاربران در فضای مجازی به این نکته اشاره کردند که عراق از دیرباز «مهد تمدن» نامیده میشده و اوکراین، البته با جنگ و درگیری غریبه نیست، زیرا الحاق کریمه به روسیه کمتر از یک دهه پیش اتفاق افتاد.
کاربر دیگری در توییتر خود پرسید که چرا داگاتا فکر میکند «مقایسه ارزش زندگی مردم و اینکه چه کسانی واجد شرایط تمدن هستند، جایز است.»
کاربر دیگری هم نوشت : «او خود تصدیق می کند که سخنانش نژادپرستانه است و باید مراقب باشد که نژادپرستی را پنهان کند، اما در نهایت نمیتواند یا نمیخواهد واقعا نژادپرستی را متوقف کند.»
چارلی داگاتا، خبرنگار خارجی ارشد CBS News است که از سال ۲۰۱۱ در دفتر لندن مستقر است.
انتهای پیام/
ثروتی که به آمریکا سرازیر میشه خون مردم خاورمیانه هستش
تمدن یعنی حکومت قرآن که فقط به دست حضرت ولی عصر احیا می شود. هیچ ربطی هم به نژاد و رنگ و پول و اینا نداره.
حکومت قرآن یعنی حکومت انسان های آزاد به دور از ظلم و تبعیض و استبداد