باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه عصرجدید، بهمن۹۷ روی آنتن شبکه۳ متولد شد و با داوری رویا نونهالی، آریا عظیمینژاد، سیدبشیر حسینی و امین حیایی به استعدادیابی در حوزههای مختلف نظیر ورزش، مجریگری، آواز، بازیگری، نقاشی و... پرداخت. فصل دوم برنامه هم اسفند۹۸ شروع شد و به دلیل چالشهایی که کرونا ایجاد کرد، پخش طولانیتری داشت. این برنامه اسفند سال بعد به پایان رسید و برگزیدگان خود را شناخت. عصرجدید به نوعی بزرگترین برنامه استعدادیابی تلویزیونی ایران است که با حضور استعدادهای ویژه در زمینههای سرگرمی، هنری و مهارتهای ورزشی مقابل دوربین میرود. بهتازگی خبری خوش برای علاقهمندان به این برنامه منتشر شد.
خبر آمد که سری جدید برنامه عصرجدید از عید نیمهشعبان روی آنتن شبکه۳ خواهد رفت. مهدی بلوکات، قائممقام شبکه۳ این موضوع را اعلام کرد و گفت: «به مدد الهی، سری جدید برنامه عصرجدید از عید نیمهشعبان مصادف با ۲۷اسفند امسال تا عید غدیر سال ۱۴۰۱ روی آنتن شبکه۳ خواهد رفت.» آنطور که خبردار شدیم این برنامه در سومین فصل هم قرار است مثل گذشته با اجرا و تهیهکنندگی احسان علیخانی پخش شود و این روزها مراحل راستیآزمایی شرکتکنندگان و پیشتولید برنامه در حال انجام است.
همچنین شنیده میشود برنامه حال و هوای تازهتری هم به خود گرفته و قرار است بیش از پیش رنگ و بوی ایرانی داشته باشد. در این سری، ترکیب گروه داوری این برنامه هم تغییر کرده است و فقط امین حیایی از سریهای پیشین باقی مانده است و به قضاوت خود در این دور هم ادامه خواهد داد. ضمن آشنایی با هیات جدید داوری، مروری بر کارنامه کاریشان داشتهایم.
حیایی ماند
امین حیایی، بازیگر برگزیده جشنواره اخیر فیلمفجر، از کسانی است که به ارزیابی هنرنمایی شرکتکنندگان عصر جدید در فصل سوم برنامه خواهند پرداخت. او تنها کسی است که در مقام داور برای سومین فصل پیاپی در این برنامه حضور دارد. حیایی که بیشتر به عنوان بازیگر شناخته میشود و جوایزی را در این خصوص از جشنوارههای مختلف به خانه برده است، در موسیقی هم دستی بر آتش دارد و تاکنون قطعاتی از او به عنوان خواننده منتشر شده است. حیایی همچنین در دورههای گذشته با حضور گاهگاهش روی صحنه نشان داد از آمادگی بدنی خوبی هم برخوردار است. این بازیگر امسال برای هنرنمایی در فیلم سینمایی «برف آخر» برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش مرد شد. حیایی پیش از این هم سال ۱۳۸۶ برای فیلم «شب» این جایزه را گرفته بود.
جلوس صامتی بر جایگاه داوری
با آغاز ضبط فصل سوم عصرجدید و رونمایی از اسامی داوران آن، یکی از این افراد، ژاله صامتی بازیگر و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون است که مخاطبان سیما اخیرا هنرنمایی او را در نقش پری خانم در سریال زیرخاکی تماشا کردند و منتظر دیدن ادامه کار او در فصل سوم سریال هستند. صامتی سه دهه سابقه بازیگری دارد. او بهتازگی با علیخانی در برنامه «جوکر» همکاری داشته است و حالا این همکاری در عصرجدید هم ادامه خواهد داشت.
در فصول گذشته رویا نونهالی، تنها بانوی نشسته در جایگاه داوری عصرجدید بود. در این فصل صامتی با نشستن در همان جایگاه در گروه داوران قرار میگیرد و احتمالا در کنار امین حیایی، جزو کسانی میشود که به صورت تخصصی میتواند کیفیت کار شرکتکنندگان حوزه بازی و اجرا را نظاره کند و دربارهشان نظر دهد.
عظیمینژاد رفت، همایونفر آمد
یکی از داوران این دوره از مسابقه، کارن همایونفر اعلام شده است؛ آهنگسازی که سابقه بازیگری هم دارد و احتمالا هنرنماییاش را در فیلم «اسب حیوان نجیبی است» و چند اثر دیگر دیده باشید. در فصلهای گذشته، آریا عظیمینژاد در این سمت حضور داشت و حالا همایونفر قرار است علاوه بر داوری در تمامی رشتههای شرکتکننده، به صورت تخصصی درباره شرکتکنندگانی که به اجرای آواز و موسیقی میپردازند، نظر دهد.
کارن همایونفر نزدیک به ۳۰سال است برای فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی موسیقی میسازد. او تا کنون موفق به دریافت سه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن جشنواره فیلم فجر و پنج تندیس بهترین موسیقی در جشن سینمای ایران شده است. آهنگسازی سریالهای دادستان، صاحبدلان، مادرانه، نفس گرم، عقیق، راه شب، اغما، سقوط یک فرشته، مدینه، سردلبران، پلیس جوان، سفر سبز، ریحانه، حلقه سبز، در قلب من و... از نمونه آثار او در تلویزیون است که مخاطبان سیما با آن آشنایی دارند.
استعدادیابی دیگر
مجید اسماعیلی از افرادی است که به عنوان یکی از هیات داوران برنامه عصرجدید در این فصل دیده خواهد شد. جایگاه او در این گروه را برابر با حضور سیدبشیر حسینی در فصلهای اول و دوم میدانند. اسماعیلی منتقد، تهیهکننده آثار سینمایی، استاد دانشگاه و کارگردان انیمیشن است. او که نسبت به همکاران در تیم چهار نفره داوری، چهره کمتر شناختهای برای بینندگان به شمار میآید سابقه تهیهکنندگی۱۰ فیلم سینمایی همچون «دلشکسته» ساخته علی رویینتن، «چراغهای ناتمام» مصطفی سلطانی و «آفریقا» به کارگردانی هومن سیدی دارد که هر سه تجربه اولین فیلم بلند سازندگانش محسوب میشد.
از این نظر میتوان او را به نوعی یک استعدادیاب تلقی کرد. اسماعیلی برای تهیه دو فیلم «سینه سرخ» و «ماه جبین» موفق به دریافت جوایز متعدد جشنوارههای جهانی شده است. «شاهزاده ایرانی» دیگر فیلم این تهیهکننده به حساب میآید که در جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین شد. این استاد دانشگاه که علاوه بر مهندسی برق، در رشته علوم سیاسی نیز مدرک کارشناسیارشد دارد، در جشنوارههای فیلم حقیقت، چهلچراغ و مقاومت به عنوان داور حضور داشته و عنوان میشود جزو بنیانگذاران ساخت انیمیشن در ایران است. او علاوه بر طراحی و تهیه ۱۴مجموعه انیمیشن، دو فیلم در این حوزه کارگردانی کرده که از این جمله میتوان به انیمیشن «فرمانروای آب» اشاره کرد.
منبع: جام جم
انتهای پیام/
که چند دهه مثل اختاپوس به پست و مقام ها چمپاته زدند و ول کن هم نیستند
هر 6 ماه به یک عده شانس دیده شدن دهید
وقتی زیاد در یک کار میمانیم
توهم میزنیم و
بعد هم باعث انواع جرایم میشه
و بعد هم دشمن تراشی میکنیم
بعد هم قیافه های تکراری و خسته کننده
نه ، لطفا" دیرباز نه