
باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت كيک مرغ تابهای دعوت کرد.
برای تهیه این کیک خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد ۱۵۰ گرم، نمک ۱/۲ق چ، فلفل سیاه ۱/۴ ق چ، شیر ۳۱۰ گرم، تخم مرغ کوچک ۳ عدد، روغن مایع ۱۱۰ گرم
مواد فیلینگ:
مرغ پخته ۲۰۰ گرم، پیاز خرد شده ۲ عدد، فلفل سبز ۱ عدد، نمک ۱/۴ق چ، روغن ۱ ق س، سیر رنده شده۲ حبه، زنجبیل تازه رنده شده ۱ ق چ، سس کچاپ ۱ ق س، جعفری خرد شده ۱ ق س، زردچوبه ۱ ق چ، فلفل سیاه ۱/۲ق چ، گراماسالا ۱/۴ق چ
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله كيک مرغ تابهای را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/