رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: علت افزایش قیمت گوشت قرمز در استان " صادرات دام" و" ذخیره سازی" برای شارژ ذخایر استراتژیک بود وسرانه مصرف ایلامی‌ها ۲ کیلوگرم بالاتر میانگین کشوری است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام -به گفته آذرنوش عموزاده ، تولید گوشت در استان ایلام ۱۳ هزار و ۳۰ تن بوده که از این میزان ۸ هزار تن آن مصرف داخلی داشته و ۵ هزار تن آن نیز به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

 میزان تولید گوشت مرغ در استان ایلام را ۴۲ هزار تن است از این مقدار تولید ۱۸ تا ۲۰ هزار تن مصرف داخلی و مابقی نیز درسایر استان‌ها توزیع می‌شود.

 میزان مصرف کشوری  ۱۲ کیلو و میزان مصرف ایلام را ۱۴ کیلو است و  میزان مصرف گوشت مرغ در استان ایلام حدوداً ۳۱ کیلوگرم است که نزدیک به میانگین کشوری است.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۹ ۰۷ اسفند ۱۴۰۰
کی این امار رو گرفته اونوقت ؟؟؟؟ اخه ما ماهی 2 کیلو گوشت هم نمیرسیم بخریم بخوریم اونوقت چه بلا نسبت مفت خوری سرانه رو به 14 رسونده ؟؟؟

والله بی شرمیو وقاهت هم حدی داره ، معلومه مسیولین استان یه تنه قد 2 کیلو به سرانه مصرف گوشت اضاف کردن ماشالله اشتها :(