مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ هزار تن معادل حدود ۵۰ درصد از تولیدات شیلات در استان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- سید فرزاد افضلی گفت: تولیدات استان به مناطق مختلف کشور صادر می‌شود.

به‌دلیل نداشتن سکوی صادراتی، صادرات آبزیان استان به کشور عراق بصورت غیر مستقیم و از طریق استان‌های دیگر انجام می شود.

میانگین تولیدات سالانه ماهیان سردابی در استان ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن است که چهار مجتمع سردابی و مزارع منفرد در زمینه تولید ماهیان سردآبی از نوع قزل آلا فعالیت دارند.

آقای افضلی همچنین میزان تولید ماهیان گرمابی در مجتمع شهدای قصرشیرین و مزارع منفرد را ۵ هزار و ۵۰۰ تن عنوان کرد و گفت: حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تن ماهی گرمابی هم در منابع آب‌های طبیعی و نیمه طبیعی و آب بند‌های اصلاح شده تولید می‌شود.

 آمور، کپور، فیتو فاگ و بیگه هد از انواع ماهیان گرمابی هستند که در مزارع استان تولید می شوند.

 ۴۶۰ واحد تولیدی شیلات در استان فعالیت می‌کنند؛ در مجموع ۲۱ هزار و ۲۰۰ تن از انواع گونه‌های آبزی پروری در این مزارع تولید می‌شود.

 در مرکز ایستگاه تحقیقی ترویجی شیلات قصر شیرین ۲۵ تن میگو آب شیرین تولید می‌شود و دو مزرعه ماهیان خاویاری در استان نیز فعالیت دارند.

میانگین سرانه مصرف با افزایش تولید در استان کرمانشاه به ۱۰ کیلوگرم رسیده است.

انتهای پیام/ ط.پ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.