طرز تهیه آش دیلم + فیلم

یک کارشناس آشپزی طرز تهیه آش دیلم را آموزش داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - آش دیلم یا رشته اویی  از آش های محلی ایرانی است که شباهت بسیاری به آش رشته دارد و استفاده از آن در فصل زمستان توصیه می‌شود.

لوبیا چشم بلبلی پخته شده، لوبیا چیتی، رشته محلی، زرشک، پیاز، زردچوبه، فلفل، گردلیمو، رب گوجه فرنگی و شوید خردشده مواد لازم برای تهیه آش دیلم یا رشته اویی است.


بیشتر بخوانید:

آموزش طرز تهیه سوپ عدس ترش + فیلم


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۲ ۰۸ آبان ۱۴۰۱
درود .باید داخلش حتما الوچه خشک باشه .