باشگاه خبرنگاران جوان یاسوج - سید جلیل پناهنده هدف از برپایی این جشنواره را حفظ آئین و سنت های بومی و محلی قدیمی و به نمایش گذاشتن توانمندی های بانوان روستایی عنوان کرد.
او گفت: برگزاری جشنوارههای غذاهای بومی و محلی، مردم و بویژه روستائیان و عشایر را به سمت استفاده از غذاهای سالم و به سبک سنتی که در زمان گذشته نقش بسزایی در سلامتی مردم داشته اند، سوق میدهد.
پماهنده گفت: استفاده بیرویه از غذاهای آماده از جمله فست فود در به خطر انداختن سلامتی نقش بسزایی دارد و وظیفه همه ما آموزش کودکان، نسل جوان و عادت دادن ذائقه آنان به غذاهای اصیل، بومی و سالم است.
دهیار روستای دهنو اسلام آباد گفت: غذاهای ارائه شده در این جشنواره شامل آش کارده، آش دوغ، کلگ، نان محلی، شل شلی، نان ذرتی، شله ماشکی است که برای پذیرایی از حاضران استفاده شد.
گفتنی است؛ این جشنواره هر ساله به همت دهیاری های روستای دهنو، اسلام آباد و گرگیو و اهالی این روستاها و دیگر اقشار مردم در این روستاها برگزار می شود.
انتهای پیام/س