فرماندار هشترود از اجرای مجدد قطعه ۵ آزاد راه هشترود - مراغه خبر داد و گفت: عملیات ۳۵ کیلومتر از این آزاد راه در سال آینده از طرف هشترود و مراغه شروع خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز -  آقای علیرضا توری  از سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات ایران در معادن هشترود خبر داد و گفت: ۵۹ معدن مهم از جمله مس، طلا و سنگ آهن در این شهرستان کشف شده است، اما عایدی برای شهرستان ندارد تا جایی که سنگ سبز مرمر کریم آباد به صورت خام به اصفهان و از آنجا هم به عتبات عالیات عراق می‌رود.
کمبود برق در شهرک صنعتی پروفسور هشترودی باعث شده بود بیشتر سرمایه گذاران که نیاز به برق داشتند نتوانند در این شهرستان سرمایه گذاری کنند، اما با تلاش‌های صورت گرفته ایجاد پست ۴۰۰ مگاواتی برای تامین برق سرمایه گذاری‌های نیاز به برق بالا با هزینه یک هزار میلیارد تومان احداث خواهد شد.

آزاد راه مراغه - هشترود به طول ۹۲ کیلومتر بوده که در این طرح ۳۲ دهنه پل بزرگتر از هشت متر و ۱۰۴ دهنه پل کوچکتر از هشت متر با چهار خط عبوری به عرض ۲۸.۶ متر، سرعت رفت و آمد متوسط ۱۲۰ متر در ساعت، اجرا می‌شود و هشت هزار میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش بینی شده است.
عملیات این طرح شامل ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار میلیون متر مکعب خاکبرداری، ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعب عملیات خاکریزی، ۷۵۰ متر مکعب زیرساخت و ۷۵۰ هزار تن آسفالت ریزی است.
با اجرای آزاد راه مراغه - هشترود، طول این مسیر ۹ کیلومتر کاهش می‌یابد و در طول بهره برداری ۲۰ ساله این آزاد راه، حدود ۱۲۳ میلیون لیتر بنزین و ۲۹۴ میلیون لیتر گازوییل و در هر بار طی مسافت ۵۰ دقیقه در وقت مسافران این آزاد راه به صورت میانگین صرفه جویی می‌شود.
محور فعلی مراغه – هشترود به طول ۱۰۱ کیلومتر بوده که با پیچ‌های خطرناک از ۲ شهر خداجو و نظرکهریزی می‌گذرد، با آنکه بیشتر ترانزیت شهر‌های جنوب استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و شمال کردستان از این مسیر است، این جاده از غیر استانداردترین جاده‌های کشور محسوب می‌شود.
شهرستان مراغه با حدود ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.