باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- حشمت رضایی گفت : از ابتدای همه گیری ویروس کرونا در گیلانغرب ۲۳ هزار و ۸۷۱ مورد نمونه گیری از افراد مشکوک انجام شده که از این تعداد هشت هزار و ۵۴۶ مورد آن مثبت بوده است.
به گفته سرپرست فرمانداری گیلانغرب با توجه به قرمز بودن وضعیت گیلانغرب از نظر رنگ بندی کرونایی از همه مردم میخواهیم که برای بازگشت شهرستان به شرایط عادی هرچه سریعتر جهت تکمیل دُز دوم و سوم واکسن کرونا اقدام کنند.
متاسفانه ساده انگاری و کاهش استفاده از ماسک به علاوه کم توجهی به مراقبتهای بهداشتی توسط برخی از افراد باعث شده تا پیک ششم در سطح شهرستان گسترش یابد و همین امر موجب ادامه وضعیت قرمز شود.
براساس دستورالعمل ستاد ملی و همچنین تصمیمات ستاد استانی کرونا هم اکنون فعالیت مدارس شهری به صورت غیر حضوری و مدارس مناطق روستایی در نقاط کم جمعیت نیز با رعایت پروتکلها به صورت حضوری است.
از افراد باقی مانده که تاکنون نسبت به دریافت نوبت سوم واکسن کرونا اقدام نکردهاند درخواست می شود تا هر چه زودتر در این خصوص اقدام کنند.
با فوت یک مورد دیگر از موارد ابتلا دراین شهرستان مجموع موارد فوت در این شهرستان از ابتدای شروع اپیدمی به ۱۱۶ نفر رسید.
در بخش واکسیناسیون تا امروز ۹۵ درصد مردم نوبت اول و ۴۸ درصد نیز نوبت سوم واکسن را دریافت کردهاند ضمن اینکه در نوبت اول دانش آموزان ۱۰۰ درصد و در نوبت دوم ۹۴ درصد واکسن کرونا را تاکنون دریافت کردهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان صحنه گفت : ۱۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان شهرستان صحنه بستری شدند.
حسین رحیمی گفت: رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی در شهرستان صحنه با افزایش ۵۰ درصدی آمار مبتلایان همراه بوده که در این زمینه باعث نگرانی شده که برای جلوگیری از آن اقدامات لازم باید انجام شود.
در حال حاضر ۱۳ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه بستری هستند.
یکی از عوامل جلوگیری از ابتلاء به ویروس کرونا خود مراقبتی و رعایت نکات بهداشتی توسط افراد در جامعه بوده و با وجود اینکه تزریق واکسن همه مشکلات را برطرف نمیکند، اما در حال حاضر بهترین راه حل برای مقابله با ویروس کرونا محسوب میشود.
از تمام همشهریان خواهشمندیم که با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری از انتشار بیشتر این ویروس جلوگیری کرده و افرادی که هنوز واکسن کرونا دریافت نکردهاند هرچه سریعتر برای تزریق واکسن خود به مراکز بهداشتی و تجمیعی مراجعه کنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان جوانرود گفت: در یک ماه گذشته ۵۷۲ مورد بازرسی از واحدهای صنفی این شهرستان انجام شد.
مهدی رحمانی گفت: در این راستا برای ۲۲ واحد صنفی متخلف پرونده تعزیراتی تشکیل شده است.
از اول امسال تاکنون ۹ هزار و ۲۲۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی شهرستان جوانرود انجام گرفته و در این راستا ۲۳۲ واحد صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
گرانفروشی، درج نشدن قیمت و درج فاکتور از مهمترین تخلفات این واحدهای صنفی بوده است.
این واحدهای صنفی متخلف به مبلغ ۹۵۰ میلیون تومان جریمه محکوم شدند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری جوانرود گفت: ستاد تنظیم بازار بر نحوه ارایه مایحتاج عمومی مردم نظارت بیشتری داشته باشد.
کمال شهسواری گفت: از ۱۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین طرح ویژه نظارت بر بازار اجرا میشود.
برای ممانعت از افزایش غیرقانونی و بی ضابطه قیمتها باید کنترل و نظارت مستمر بر قیمتها وجود داشته باشد و با متخلفان مطابق قانون برخورد شود .
انتهای پیام/د