باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- علی صابر گفت : طبق برآوردهایی که انجام داده ایم، حدود ۲۰۰ روستا با قابلیت جذب گردشگری در سطح استان داریم که میتوانیم در آنها اقامتگاههای بوم گردی را راه اندازی کنیم.
به گفته معاون گردشگری استان کرمانشاه طی سالهای اخیر اقدامات خوبی در راستای راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی در استان شده، با این وجود شیوع بیماری کرونا و برخی مشکلات دیگر تاحدودی تحقق کامل اهدافمان را با تاخیر مواجه کرده است.
در حال حاضر در سطح استان کرمانشاه حدود ۴۴ اقامتگاه بوم گردی داریم که به بهره برداری رسیده اند و پذیرای گردشگرانی از نقاط مختلف کشور هستند.
در حال حاضر حدود ۶۰ تقاضای دیگر برای راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی در سطح استان وجود دارد، بطور معمول فرآیند صدور مجوز برای راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی باتوجه به اینکه به استعلام سایر دستگاهها نیاز دارد، حدود یک تا دو ماه به طول میانجامد.
در حال حاضر در اکثر شهرستانهای استان بویژه در منطقه اورامانات دارای اقامتگاه بوم گردی هستیم و تنها سه شهرستان اسلام آبادغرب، قصرشیرین و ثلاث باباجانی اقامتگاه بوم گردی ندارند که البته در اسلام آبادغرب یک واحد درحال راه اندازی داریم.
طبق دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت مراکز اقامتی در شرایط قرمز بلامانع است و اقامتگاههای بوم گردی میتوانند فعالیت داشته باشند.
در این راستا، با تشکیل تیم هایی، نظارت کاملی بر اجرای کامل دستورالعمل های بهداشتی در آنها صورت میگیرد .
انتهای پیام/د