
باشگاه خبرنگاران جوان - برای تهیه ترشی گل کلم و هویج به ۱ عدد گل کلم ( ۸۰۰ گرم)، ۲ عدد هویج، یک سیر، ۲ عدد شیشه ۱ لیتری، ۲ عدد کلاه استفاده نشده، ۲ قاشق غذاخوری سنگ نمک، ۲ قاشق چایخوری سرکه سیب یا انگور، ۲ قاشق چایخوری شکر، ۵-۶ تکه لیمو و آب جوش نیاز دارید.
دستور آشپزی:
مخلوط سبزیجات به انتخاب شما.. گل کلم، هویج، فلفل قرمز، فلفل موز و کرفس را قطعه قطعه کنید، سپس ۱/۴ فنجان نمک بپاشید و بگذارید ۳ ساعت تا یک شب بماند.
سبزیجات را بشویید، آبکشی کنید، ۵ دقیقه بلانچ کنید و سپس سبزیجات را آبکش کنید. مخلوط آب نمک ۵۰ درصد سرکه ترشی و ۵۰ درصد آب را تهیه کرده و بجوشانید.
۱/۲ تا ۱ قاشق چایخوری نمک بدون ید را به هر شیشه اضافه کنید و سبزیجات را محکم، اما نه خیلی سفت بسته بندی کنید و مخلوط آب نمک را در هر شیشه بریزید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/