شایسته کرمخانی گفت: مددکاران بهزیستی در سه معاونت تخصصی فعالیت داشته و هر یک از معاونتها خود دارای چندین دفتر در حوزههای مختلف مددکاری است.
دفتر خانواده و زنان زیر مجموعه حوزه اجتماعی بوده که در حال حاضر پروندههای سازمان بهزیستی به مراکز غیر دولتی واگذار شده و پرسنلی که این پروندهها به آنها واگذار شده مددکار اجتماعی شناخته میشوند و در حوزه زنان ۱۱۰ مددکار اجتماعی فعالیت میکنند.
مددکاران تمامی خدمات از جمله خدمات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، کمکهای مالی در زمینههای درمان، مسکن، شهریه دانشجویی و دانش آموزی، اشتغال، تسهیلات و سرمایه کار، موضوعات آموزشی به مددجویان و زنان سرپرست خانوار ارائه خدمات داده و هر مددکار میتواند ۱۵۰ پرونده مددکاری داشته و کارهای توانمندسازی آنها را انجام دهند.
علاوه بر حوزه زنان، مددکاران در حوزههای دیگری از قبیل کودکان و نوجوانان در مراکز شبه خانواده یا خانواده جایگزین ارائه خدمات میدهند.
برای افراد مستمری بگیر پرونده مددکاری را به مراکز مثبت زندگی ارجاع داده و مددکاران این مرکز پیگیر مشکلات افراد مستمر بگیر هستند.
مددکاران بهزیستی در مراکز دیگری ازجمله کمپهای ترک اعتیاد، مراکز ماده ۱۶، پایگاههای اورژانس اجتماعی خانههای سلامت و امن، مراکز حمایتی آموزشی، مراکز نگهداری معلولین، سالمندان، نوزادان و غیره فعالیت دارند.
تمام کارمندان بهزیستی به نوعی مددکار بوده و به جامعه هدف خدمت میکنند با این تفاوت افرادی مستقیماً با مددجو در ارتباط بوده و افرادی دیگر به عنوان پشتیبان و حمایت در خدمت مددجویان بوده و کارهای مربوطه به آنها را انجام میدهند.
باشگاه خبرنگاران جوان/ اجتماعی/ ط.پ