باشگاه خبرنگاران جوان خرم آباد - به گفته جلال شیخپور ۲۵۲ مرکز نیکوکاری در استان فعال است و ۲ مرکز نیکوکاری حوزه علمیه و فرهنگیان عشایر نیز با کمیته امداد لرستان همکاری میکنند.
وی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری بهعنوان کمیته امداد محله و فارغ از بروکراسی اداری، به محرومان همان محله خدمترسانی میکنند، افزود: از زمانی که فعالیتهای مراکز شروع شده ما شاهد ارایه خدمات بسیار ارزشمندی به جامعه نیازمندان بودهایم.
شیخپور با بیان اینکه یکی از برنامههایی که کمیته امداد بهطور جدی دنبال میکند خدمترسانی به مردم و مهمتر از آن توانمندسازی افراد نیازمند است، اضافه کرد: توانمندسازی شاخص حرکت ما در خدمترسانی و خدمتگذاری به محرومان است و برای خانوادههای نیازمند که به هر علتی تعادل اقتصادی آنها به هم خورده نگاه و هدف ما ایجاد اشتغال پایدار و کمک به خودکفا شدن آنها است.
وی با بیان اینکه بخشی دیگر از توانمندسازی بعد از ایجاد شغل ساخت و تحویل مسکن و داشتن یک سرپناه و مکان امن برای زندگی است و یکی از قسمتهایی که بهطور جد دنبال میکنیم بحث توانمندی از طریق حوزه فرهنگی است، ادامه داد: ما در استان لرستان ۲۱ هزار دانشآموز و دانشجو داریم که از کمیته امداد خدمات دریافت میکنند.
شیخپور اظهار داشت: خدمات فرهنگی ما منحصر به تأمین لوازمالتحریر نیست بلکه اجرای کلاسهای نشاطآور و آموزش مهارتهای زندگی و کمک به آنها به سمت یک آینده روشن است ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلانی که دورههای مهارتآموزی را طی کردهاند.
مدیرکل کمیته امداد لرستان اضافه کرد: از ۲۱هزار دانشآموز تحت حمایت ۲ هزار و ۷۰۰ دانشجو هستند که امداد تا کنون ۲۶۰ نفر نخبه را شناسایی کرده و بیش از ۱۰ نفر از این تعداد مخترع هستند و ما پیگیر ایجاد مرکز نوآوری، پرورش و حمایت از این نخبگان هستیم.
انتهای پیام/ب