
باشگاه خبرنگاران جوان - منابع رژیم صهیونیستی اعلام کردند «نفتالی بنت» برای اولین بار قرار است امروز (دوشنبه) در سالروز انقلاب ۱۴ فوریه مردم بحرین به این کشور سفر و با پادشاه و ولیعهد رژیم آلخلیفه دیدار خواهد کرد.
براساس گزارش اسپوتنیک نخستوزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد با پادشاه و ولیعهد رژیم آلخلیفه درخصوص مسائل سیاسی و اقتصادی و همچنین تقویت روابط دوجانبه گفتگو کند.
هفته گذشته نیز «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به بحرین سفر کرده و طی دیدار سه جانبه با عبدالله بن حسن النعیمی، همتای بحرینی خود و دریادار برد کوپر، فرمانده ناوگان پنجم آمریکا در بحرین توافقی مبنی بر استقرار دائمی یک افسر رژیم صهیونیستی در منامه به امضا رسید.
در همین راستا وب سایت عبری «اسرائیل دیفنس» هفته گذشته اعلام کرد که یکی از اهداف یا دلایل واقعی سفر گانتس به بحرین، اختصاص یک بندر دریایی در بحرین با هدف استفاده از آن به عنوان پایگاهی برای این رژیم برای رویارویی با ایران است.
بحرین و امارات در دهم سپتامبر ۲۰۲۰ رسما توافق عادیسازی روابط با تلآویو را با میانجیگری «دونالد ترامپ» رئیسجمهور سابق آمریکا در کاخ سفید امضاء و روابطی را که به گفته پایگاه آمریکایی «آکسیوس» بیش از دو دهه مخفی بود، علنی کردند.
مردم بحرین، اما با وجود سرکوب شدید از سوی نظامیان رژیم آلخلیفه در اعتراضاتی مخالفت خود را با این اقدامات رژیم آلخلیفه نشان داده و خود را حامی آرمان فلسطین توصیف کردند، مردم بحرین آنها که از روی پرچم رژیم صهیونیستی رد میشدند، پارچه نوشتههایی در دست داشتند که بر روی آن شعار «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» نوشته شده بود.
انتهای پیام/
اگر خانوادتو بمب بارون کنن حاضری اینارو بگی؟